NEDEN BİZ ?

05-12-2023 14:21
NEDEN BİZ ?

Değerli İş Ortağımız;

Türkiye'de spa sektörünün öncü firmalarından biri olan Aytaç Itır Kozmetik olaraK ulusal ve bölgesel bir çok spa merkezlerinin, sağlık ve güzellik merkezlerinin, hamam ve sauna işletmelerinin, termal terapi merkezlerinin, spor kulüblerinin, yaşam merkezlerinin, tedarikçi firması olma rolünü layıkıyla yerine getirmekteyiz.

Aytaç Itır Kozmetik, sizlerin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak ürün çeşitliliğine sahiptir. Zamanında ve yerinde hizmet vermemiz, uygun fiyatlarımız ve sadece sizlerin kullanımına açık olan b2b internet sitemizle, www.aytacitir.com hizmetinizde olmaktan onur duymaktayız.

Günümüzde spa sektörü oldukça kapsamlı bir hal almıştır ve ülkemizdeki hizmet anlayışını uluslararası içerik ve standartlara ulaşabilmesi için üstümüze düşen görev ve sorumluluğun farkında olarak sahip olduğumuz bilgi ve deneyimlerimizi tescilli olan 'l TOUCH BEAUTY & CARE ' 'NATURAL TOUCH' 'ITIRAY' 'AYTAÇ ITIR' markalarımızı, yüzlerce çeşit ürünümüzü sizlerin hizmetine sunmayı ve her konuda çözüm ortağınız olmayı başlıca görevimiz olarak kabul etmekteyiz ve hizmetlerimizi bu doğrultuda 1998 yılından bu yana sürdürmekteyiz.

Yıllardır eskimeyen,

Yıllandıkça güçlenen, iş ortaklığımızın bir ömür sürmesini dileriz.

Saygı ve sevgilerimizle...

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.